Choowap.com จองง่ายๆ จ่ายเบาๆ ที่พักราคาถูก Thapwarin Resort Koh Ngai Cliff Beach Resort Koh Ma Koh Kradan Koh Lanta

Koh Ngai

Koh Ngai
Koh Ngai

Klo Koh Ngai löydät monenlaisia toimia myös Scuba Diving Lessons, Sukellus matkat, snorklausta, Meri Kanootit, Daily Boat tours, Uinti ja Jungle Trekking. Yksi suurimmista nähtävyyksistä on lyhyt veneen matka Emerald Cave, ihme of Nature Nestled sisällä yksi saarten. The Cave avaa osaksi laaksoon ja lasketaan näkymättömille houkutella paikassa.


Koh Ngai tai Koh Hai on vastuu Mu Koh Lanta National Park, Lanta District, Krabi Province mutta katsotaan turistinähtävyys ja Trang Sea koska kuljetus Trang on kätevämpää. Koh Ngai on saaren hiljainen ilmapiiri täynnä hedelmällisen matalassa vedessä koralliriutta. Itäisellä rannalla on noin 2.2 km valkoista puhdasta hiekkaa joiden kantomatka on koralliriutta, joka sijaitsee ennen rannalla, jossa monet resorts sijaitsevat.


Kaakkoisosan saarella on pieni lahti, joka on paikalla Koh Ngai Resort. Edessä, keinona ovat siiven ja noin matalaan veteen koralliriutta. Kävely etelään, saavutat valtava rock nimeltään Laem Kuan Im näyttöösi luku Chao Mae Kuan Im (Kuan Im Bodhisattva). Tämä on myös sukelluksen alalla. Ei kaukana tästä alue Lounais on Ko Tong lahden 1 km pitkä hiekkaranta, sijainti Koh Ngai Paradise. Sen mäki on kärki Ko Tong Bay on Koh Ngai National Park Ranger Unit II on camping-alueen tarjotaan. Sukellus voidaan tehdä edessä, Ranger Yksikön toimistossa. Koh Ngai on kävelytie, joka johtaa näkökulmasta kanssa etäisyys 2 km ihailemaan maisemia ja Trang Sea sekä Itä-ja Länsi-puolille. On parempi olla kiertueella johtaja.