Choowap.com จองง่ายๆ จ่ายเบาๆ ที่พักราคาถูก Thapwarin Resort Koh Ngai Cliff Beach Resort Koh Ma Koh Kradan Koh Lanta

Koh Ngai

Koh Ngai
Koh Ngai

På Koh Ngai, vil du finne en rekke aktiviteter inkludert dykking Leksjoner, Dykking tours, snorkeling, Sea kanoer, Daglig Båt turer, bading og Jungle Trekking. En av de største attraksjonene er kort båt reisen til Emerald Cave, et mirakel av Natur Plassert i et av Islands. The Cave åpnes opp i en dal, og regnes som en usett tiltrekke sted.


Koh Ngai eller Koh Hai er under ansvar av Mu Koh Lanta nasjonalpark Lanta District, Krabi Province men anses den turistattraksjon av trang havet siden transport fra Trang er mer passende. Koh Ngai er øya rolig atmosfære full av frodig grunt vann Coral Reef. Den østlige stranden er ca 2.2 km på hvit ren sand med omfanget av korall rev som ligger foran land der mange feriesteder ligger.


Sørøst på øya er en liten bukt som er stedet for Koh Ngai Resort. Foran anlegget er kaien og noen grunt vann Coral Reef. Turgåing sørover, kommer du til den store rock kalt Laem Kuan Im ligner figuren av Chao Mae Kuan Im (Kuan Im Bodhisattva). Dette er også en dykking området. Ikke langt fra dette området i sørvest er Ko Tong Bay of 1 km sandstrand, plassering av Koh Ngai Paradise. På bakken på spissen av Ko Tong Bay er Koh Ngai nasjonalpark Ranger Unit II med camping område forutsatt. Dykking kan gjøres på forsiden av Ranger Unit kontor. Koh Ngai har walkway som fører til utsiktspunkt med avstand på 2 km å beundre utsikten over Trang Sea både østlige og vestlige kanter. Det er bedre å ha en tur leder.