Choowap.com จองง่ายๆ จ่ายเบาๆ ที่พักราคาถูก Thapwarin Resort Koh Ngai Cliff Beach Resort Koh Ma Koh Kradan Koh Lanta

Koh Ngai

Koh Ngai
Koh Ngai

På Koh Ngai, hittar du ett brett utbud av aktiviteter inklusive Dykning lektioner, Dykning turer, Snorkling, Hav Kanot, Dagens båtturer, bad och Jungle Trekking. Ett de största attraktionerna är kort båt resa till SMARAGD grotta, ett mirakel av Nature Nestled inuti en av öarna. The Cave öppnas upp i en dal och räknas som ett osynligt locka plats.


Koh Ngai eller Koh Hai är under ansvar Mu Koh Lanta National Park, Lanta District, Krabi provinsen men anses turistattraktion i Trang Sea sedan transport från Trang är mer praktiskt. Koh Ngai är ön lugn atmosfär full av bördig grunt vatten korallrev. Den östra stranden är ca 2.2 km vit ren sand med olika korallrev som ligger framför den strand där många semesterorter är belägna.


Sydost om ön är en liten vik som är platsen för Koh Ngai Resort. På framsidan av utväg är piren och några grunt vatten korallrev. Vandring söderut, kommer du att nå den stora stenen kallas Laem Kuan Im ser ut som siffran Chao Mae Kuan Im (Kuan Im Bodhisattva). Detta är också en dykning område. Inte långt från detta område till sydväst är Ko Tong Bay 1 km sandstrand, lokalisering av Koh Ngai Paradise. På backen i spets Ko Tong Bay finns Koh Ngai National Park Ranger Unit II med camping tillhandahålls. Dykning kan göras framför Ranger Unit kontor. Koh Ngai har gångväg som leder till synvinkel med avstånd på 2 km att beundra sceneri Trang Sea på både östra och västra sidor. Det är bättre att ha en turné ledare.